Menu

Pensioenlogica voor onafhankelijk pensioenadvies

Dagen
Uur
Minuten
Seconden
Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Begeleiding pensioen-transitieplan

Pensioentransitieplan.nl is een initiatief van pensioenrecht adviseur Dirk-Jan Plate van Pensioenlogica. Dirk-Jan Plate CPC is onafhankelijk pensioenadviseur voor werkgevers, ondernemingsraden, arbeidsrecht advocaten en HR-professionals. Het vinden van (pensioen)oplossingen voor complexe pensioenvraagstukken is zijn specialiteit.

Het opstellen en communiceren van een pensioen-transitieplan is zo’n complex pensioenvraagstuk. Hiervoor is Dirk-Jan bij uitstek gekwalificeerd. Een belangrijke vraagstelling daarbij zal zijn: “Wat betekent de vernieuwing van het pensioenstelsel voor de werkgever en werknemers op de korte en lange termijn?” Met zijn gereedschap, een direct toepasbare pensioen-juridische kennis op fiscaal en civiel vlak, komt hij tot pensioenoplossingen. Voor het pensioenakkoord en andere onderwerpen. 

Pensioenwijzer

                                         Pensioenwijzer

 

Onafhankelijk pensioenadviseur

Omdat Pensioenlogica objectief en zonder inmenging van pensioenuitvoerders adviseert komen werkgever en werknemers tot het beste resultaat. 

Netwerk van nieuwsgierige adviseurs

Plate’s nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij blijft onderzoeken. Hij vertaalt theorieën naar een praktische oplossing. Bovendien blijft hij zijn leven lang leren. De postacademische leergangen (Pensioenrecht en Fiscaal Pensioenrecht Vrije Universiteit Amsterdam) worden aangevuld, de honger naar nieuwe praktisch toepasbare kennis blijft. 

Hij volgt de pensioentransitie op de voet, publiceert over pensioen gerelateerde onderwerpen en schreef onder meer het boek ‘Pensioenoplossingen bij ontslag‘. Daarnaast weet hij zich omringd door een groot netwerk van specialisten op complementaire gebieden, die elkaar kunnen ondersteunen en inspireren.

Netwerk pensioenspecialisten

Advies bij een pensioen-transitieplan

Advies en hulp nodig bij het opstellen, communiceren van een pensioen-transitieplan en/of de beoordeling van het implementatieplan?

Neem contact op